Pantalone Mission Rip Stop Tan Snake black

5,400 рсд

Kategorije: ,

Opis

Nove borbeno takticke kargo pantalone nemačke proizvodnje u Snake black šari. Inovativni kryptek dizajn oslanja se na najnoviju tehnologiju i koncept maskiranja.

Imitirajući prirodno okruženje u noćnim uslovima, koristeći četiri boje u tamnim nijansama, stvara se trodimenzionalni efekat maskiranja što ovu šaru čini neprevazidjenom u šumskim uslovima te je veoma popularna kod lovaca, airsoftaša i paintball igrača. Vojni standard ne poznaje kvalitetniji materijal od ovog. U pitanju je mešavina pamuka od 50% i najlona u tkanju od 50%.

Tkanina je dodatno armirana najlonskom mrežom takozvanom rip stop tehnologijom koja sprečava cepanje materijala. Naime, ako i dodje do penetracije bilo kog oštrog predmeta kroz tkaninu, rupica se zadržava unutar kockice jer najlonska armatura sprešava dalje širenje poderotine.

Obzirom da je faktički nepoderiva, tkaninu u ovom sastavu i tehnologiji koriste za svoje uniforme kako najelitnije svetske specijalne jedinice, poput ruske Alfe i američke Delta force tako i vojske širom sveta. Pantalona poseduje osam džepova.

Pored standardna četiri, karakterišu je i dva bočna kargo džepa na butinama i dodatna dva na prednjoj strani butina koja služe za skladištenje multi tool-a, suzavca, lampe ili noža. Na predelu kolena nalazi se dispanzer za protektore koji se dodatno može zategnuti čičak trakom smeštenom iza kolena što u kombinaciji sa čičak zatezačem na kraju nogavica potpuno suzava pantalonu u slučaju potrebe za uvlačenjem u čizme.

Čičak traka na bokovima pruža mogunost korigovanja veličine u struku i do jednog broja bez upotrebe kaiša. Boje su izuzetno postojane te je pantalona deklarisana na čak tri stotine pranja.

Uzevši u obzir sirovinski sastav, tehnologiju tkanja i mogućnosti koje pruža, cena ove pantalone je izuzetno povoljna.