Goretex fluo jakne britanske policije

3,600 рсд

Kategorije: ,

Opis

Originalna signalna goretex jakna londonske saobraćajne policije. Proizvedena je od surogata neoprena i Gorotex vodootpornog materijala sa MVP standardom za propuštanje vlage i paropropusnost što je čini izrazito kvalitetnijom od PVC materijala koji takodje štiti od vlage ali nije paropropustan. Inače, Gore-tex® membrana je hidrofobična membrana na bazi poly tetra flour etilena (PTFE).

Tehnologijom izrade, stvara se 3,5 milijardi pora na 1cm2. Jedna takva pora je 20.000 puta manja od kapljice vode što je i čini vodonepropusnom, a istovremeno 700 puta veća od molekula vodene pare što je ujedno čini paropropusnom. Iz tog izuzetnog svojstva proizilaze visoko kvalitetne karakteristike odevnih predmeta izrađenih iz Gore-tex® laminata.

Tanka,lagana i otporna membrana služi kao osnova za proizvodnju tehničkih laminata. Goretex laminati mogu biti konstruisani tako da pružaju različite stepene zaštite (vodonepropusnost, vetronepropusnost, prozračnost, antistatičnost i sl.). Laminati (Gore-tex®, Windstopper®) se proizvode na principu sljepljivanja membrane i različitih tipova tekstila.

Kako bi se osigurala vodonepropusnost odeće i na najkritičnijim mestima – šavovima, koriste se specijalne Gore-seam® trake koje se apliciraju na šavove pod velikim pritiskom i visokim temperaturama posebnim Gore strojevima. Postoji nekoliko modela u ponudi, sa i bez kragne. Odredjeni modeli imaju integrisanu postavu dok neki imaju termo postavu koja se po potrebi skida. Jakna na celokupnoj površini poseduje fluo signlne trake. Boja je fluoroscentno žuta.

Napomena: Jakne su iz rashoda Britanske policije i korišćene su, ali bez oštećenja.

Zemlja porekla Velika Britanija

Uvoznik M.Military Original Clothing